Powered by Blogger.
RSS
Container Icon

APA ITU NANO CENTA? SIAPA YANG BOLEH MINUM?

NANO CENTA YOGURT DRINK


Produk minuman dan makanan kesihatan tambahan NANO CENTA terbukti berkesan untuk kecantikan dan kesihatan. Produk super laris TERKINI berasaskan minuman yogurt pertama di pasaran.

NANO CENTA YOGURT DRINK terbukti berkhasiat dan berkesan mengembalikan kejelitaan wajah, keanjalan dan kehalusan kulit serta meningkatkan kesihatan tubuh. Minuman berkhasiat diyakini ramai masakini.Pelengkap Untuk Penjagaan Kecantikan, Kesihatan Dan Awet Muda!


KONGSI 12 RAHSIA KESIHATAN DAN KECANTIKAN ABADI NANO CENTA
aum wanita tidak dapat lari daripada membicarakan tentang kecantikan dalam kehidupan seharian. Apa sahaja produk dan tips kecantikan pastinya ingin dikongsikan bersama. Begitu juga dengan masalah berkaitan kesihatan dalaman serta bahagian feminin.

Mendapatkan produk penjagaan kecantikan dan kesihatan diri terbaik dan berkesan sentiasa menjadi keutamaan walaupun dalam kesibukan aktiviti seharian. Tambahan pula faktor peningkatan usia yang semakin cepat rasanya dari hari ke sehari mempengaruhi keadaan fizikal dalaman dan luaran tubuh. Tubuh semakin lemah, kulit semakin hilang seri serta keanjalannya. Panas terik cuaca ketika ini juga membantu menyumbang kepada masalah kesihatan kulit serta mempercepatkan penuaan.

Untuk memilih produk yang bersesuaian semakin sukar terutama kerana limpahan produk berasaskan kecantikan yang tumbuh umpama cendawan di pasaran. Jus, jamu, pil dan serbuk berasaskan kolagen kini sentiasa menjadi pilihan ramai wanita terutamanya.

Pilihan terletak ditangan anda tetapi bagaimana jika ada produk kecantikan dan kesihatan yang terbukti berkesan seawal minggu pertama penggunaan dengan khasiat dan kesan yang anda idamkan?

Semakin menjadi bualan hangat, NANO CENTA adalah produk untuk kecantikan kulit wajah dan kesihatan tubuh berasaskan MINUMAN YOGURT yang pertama dipasaran. Nano Centa menyerlahkan kecantikan dalaman kita melalui pemakanan dengan formulasi istimewa pati Salmon Plasenta, Enzim L-Glutathione, Astaxanthin, Hydrolyzed Marine Collagen, Acai Berry, Raspberry, Habbatus Sauda, Gum Arab, dan juga Vitamin C.

Produk kesihatan dirumus secara saintifik untuk menyokong keperluan pemakanan tambahan untuk tubuh anda. Nano Centa adalah minuman yogurt berkhasiat yang mampu memberi perlindungan terhadap kesan-kesan penuaan serta meningkatkan kesihatan anda secara keseluruhanNano Centa Yogurt Drink memberikan nutrisi yang anda perlukan untuk gaya hidup yang sihat dan aktif.  "KESIHATAN & KECANTIKAN MILIK ANDA SELAMANYA"
Setiap hidangan memberikan kelazatan serta 12 khasiat istimewa yang pasti membuatkan anda akan lebih berselera dan teruja!
Antaranya:
 1. Fungsi Detoks
 2. Antioksida dan penuaan
 3. Menaikkan seri wajah
 4. Menghalus serta melincinkan kulit
 5. Memutihkan kulit
 6. Meningkatkan kelembapan kulit muka
 7. Menghalang dan mengurangkan masalah pigmentasi
 8. Memudarkan kesan parut dan bintik hitam
 9. Menegang dan menghalang kedutan
 10. Meningkatkan keanjalan serta kegebuan
 11. Meningkatkan tenaga dan stamina
 12. Memperbaiki kesihatan secara keseluruhannya


HARGA NANO CENTA YOGURT DRINK


Picture
HARGA PASARAN
Sekotak : RM200(WM)/ RM210(EM)Kuantiti : 20 Sachet
(Harga termasuk Kos Penghantaran)

HARGA JIMAT
2 KOTAK HANYA RM320(WM)/ RM340(EM)
(Percuma Kos Penghantaran Serta Boleh Daftar Keahlian Seumur Hidup Percuma)

CARA TEMPAHAN:

SMS/ WHATSAPP : 019-5903950 (PN. ASMAH ) • Digg
 • Del.icio.us
 • StumbleUpon
 • Reddit
 • RSS

0 ulasan:

Post a Comment